Mededelingen, informatie, enz.....

Ik heet jullie van harte welkom bij nieuwe weblog IvDVariatie!

Ik heb nieuwe weblog gemaakt. Maar niet bij Punt.nl. En ik heb mijn domeinnaam zelf gekocht. Dat betekent dat de nieuwe weblog volledig van mij is. Niemand kan hem blokkeren of offline zetten. Vanaf nu ben ik beheerder. Ik ga gewoon door met foto´s (oud en nieuw) plaatsen.

Reageren is mogelijk. Je bent verplicht om je emailadres in te voeren maar voor de lezers en kijkers blijft je adres onzichtbaar. Het is niet toegestaan dat de beheerder je emailadres aan de derden doorspeelt.

Wel erg jammer dat veel mooie verhalen verdwenen zijn. Ik kan jullie al vast verzekeren dat mijn weblog blijft bestaan. Ik verwacht natuurlijk dat in het begin weinig reacties binnen komen. Maar ik hoop over een paar maanden dat steeds meer doven en slechthorenden van mijn weblog mogen genieten.

Vragen? Dan graag email sturen naar jan.kei1948@gmail.com

Veel kijk- en leesplezier!!!!

Beheerder Jan Keizer

 

Reactie plaatsen

Reacties

Hub Keulen
5 jaar geleden

Ik zou graag nieuws over IVD.

Corinne Munne
7 jaar geleden

Ik wil me opgeven voor de reunie op 27 mei 2017.

Moet ik een formulier invullen of???
Met vriendelijke groet, Corinne. (oudleerling IvD 1960-1975)

joke de jong-van roon
9 jaar geleden

ik wil graag 30 euro overmaken op welke rekeningnr???

marijke visser-struijk
9 jaar geleden

Marijke zit vroeger op school sint michelgestel'Ik wil zo graag oude school bezichtingen. In 1959 tot 1969. Haar man wil graag mee bezichtigen.

Vriendelijk groeten van Marijke Visser-Struijk.

Anouska Boejharat
9 jaar geleden

Heeft iemand nog fotos van mij die er nog is waarmee toen ik jong was of film en die ik heb alle fotos en videos gemist.

groetjes Anouska

Monique Dassen
10 jaar geleden

ik heb kantartikelen van regio Eindhoven over congregatie dat afscheid van laatste zuster met Tine Vink, de laatste zuster van de Choorstraat.

zal ik deze artikelen opsturen naar jou?

gr. Monique

A. Muijsers
10 jaar geleden

Hoi,

Ik vraag me af, hoe ik het kan vinden.
Bij de overlijden van de leraar, lerares, etc. Wanneer zijn ze overleden.
B.V. Meneer van Vugt, de dirceteur van de V.S.O.
Als het niet kan, is het okee.

Bedankt voor de medewerking.

A. Muijsers

Jan Keizer
11 jaar geleden

Johan Queens

Bedankt voor je compliment en natuurlijk blijf ik doorgaan, zolang als het kan....

Jan Keizer

Johan Queens
11 jaar geleden

Heel fijn ,dat je goed gedaan hebt.

Ik ben ook heel blij mee,dat ik bij nieuwe weblog (I.V.DVariatie) ook heel graag wil zien !

Ik vind het ook heel leuk en mooi !!!

Ik hoop ook echt ,dat je het goed blijf houden.

Met vriendelijke groet ,Johan Queens ....

Carien Moonen Lenaers
11 jaar geleden

Dorine en Jan K. Ja geweldig dat er zijn 375 of meer leden van ivdvariatie bij de facebook. Jan K. Jij hebt geweldig gedaan van facebook en hier site en ook geblokkeerd bij facebook van .......................Jij weet het wat ik bedoel. Dat is beter....Nu kunnen wij genieten van deze site en facebook. Heel erg leuk...

Carien

Dorine
11 jaar geleden

Geweldig Jan.. Er zijn 375 leden van IVD variatie op de Facebook

Jan Keizer
11 jaar geleden

Beste kijkers en lezers

Over advertenties op mijn weblog. Er verschijnen regelmatig verschillende advertenties. Ik kan ze wel verwijderen en afkopen maar ik doe het niet, want dat kost mij geld. Ik verwacht dat niemand last heeft van piepkleine advertenties. bedenk het wel dat de adverteerders ook hiermee de kosten bijdragen voor het bestaan van mijn weblog. Natuurlijk verdien ik er niks aan, behalve jouweblog.com...

Jan Keizer

Jan Keizer
11 jaar geleden

Ik heb bezoekersteller aangepast. vanaf opstarten van de weblog staat nu ruim meer dan 300 bezoekers en naast de cijfers zie je pijl en daar kun je aanvinken en dan zie je overzicht over aantal bezoekers van vandaag en afgelopen dag. De bezoekersaantal onderin blijft gewoon tellen, zolang de bezoekers hier komen kijken en niet per dag of per week of per maand.

Jan Jonkman
11 jaar geleden

Jan Keizer, weer een leuk idee-tje dat je nu een bezoekersteller hebt geplaatst. Mijn vraagje: is dat teller volgens mij zeker een dagteller en op den duur zal je later wel een week- of maand-overzicht bij komen. Er zullen later nog wat bijkomen wat je nu nog niet weet. Je raderen in je hoofd zullen nu in deze komende tijd zeker blijven draaien.Er zullen nog een paar nodige rubrieken bijkomen zoals een vermelding bij nood of gevaar dat je terstond 112 via telefoon en bij mobiel ofwel BB zal wel een andere nummer nodig zijn. Een tipje voor iedere lezers en kijkers. Wij zijn nu een beetje aan het ,uitbreiden van deze weblog. Wie heeft daar nog een goed idee???

Jan Jonkman

Frans van Rijn
11 jaar geleden

Zeg Jan, je zit vol goede ideeen om dezeweblog nog gezelliger te maken. Leuk wat je gedaan hebt en ik kijk naar jouw volgende idee. Houden zo. Frans

Jan Keizer
11 jaar geleden

Ik heb bezoekersteller geplaatst bij menublok, onder de klok. Wel leuk voor jullie om te kijken hoeveel bezoekers IvDvariatie hebben bezocht.

Jan Keizer

Jan Keizer
11 jaar geleden

Jeannie, bedankt voor je bericht, zeker heel veilig en natuurlijk zullen jullie met veel plezier ernaa kijken. Dat is nog begin! Want ik moet hier nog heleboel verzetten, maar ik vind het wel leuk en dat vraagt wel veel geduld en komt wel goed!

Jeannie
11 jaar geleden

Jan Keizer,

Het is geweldig dat je een nieuwe weblog hebt gevonden en zeker heel veilig zonder offline en eigen baas blijven zolang je wilt.
Het is zeker heel fijn voor sociale contacten voor doven en slechthorenden.
Deze weblog is wel mooi en leuk met de buienradar en klok.
We zullen allemaal met veel plezier ernaar kijken en mooie verhalen lezen.

Succes.

Jeannie

Jan Keizer
11 jaar geleden

Evie

Dank je wel voor je wensen, ja gelukkig maar dat de weblog volledig veilig gesteld is. Verder veel kijkplezier!!!

Jan Keizer

Carien Moonen Lenaers
11 jaar geleden

Jan Keizer

Misschien kun je de laatste 10 reactie s hier plaatsen anders moeten iemand elke foto s ( inhoud) inklikken om te kijken of iemand komt daar reageren. Voor nu is ook niet erg maar wel als er komen 100 lognr . Ik hoop dat het lukt ....

Carien...

Evie
11 jaar geleden

Jan,

veel succes met je nieuwe wegblog. Het is zeker veilig, niet meer blokkeren door de punt.


groet van
Evie

Jan Jonkman
11 jaar geleden

Jan Keizer, Carien, Frans, Wim, en Willy en al de anderen, Ik ben net als Frans met Wim Heerschop eens dat het laatste nieuws of reactie bovenaan komt te staan, net als bij de vorige site's van Punt.nl bij de rubriek ,laatste reactie's. Daar moeten velen wel aan wennen ook met de andere indeling en dat went eraan. Nu kunnen wij met alle gemakken of met een gerust hart of zekerheid met deze nieuwe weblog op de oude voet verder gaan al heeft deze nu een andere indeling. De kans dat deze weblog offline wordt gezet is heel erg klein en behoort nu tot het verleden tijd en daar hoeven wij nu helemaal niet meer bang voor te zijn zoals in het verleden vaker gebeurde. Punt.nl is censuurgevoelig geworden en daar moeten wij nu niets van hebben. Hoe vaak hebben ze dat in het verleden offline gezet sinds de aanmaak van de eerste weblog ivdvariatie sinds november 2010? Gelukkig dat de naam van deze nieuwe weblog ivd-variatie behouden is gebleven. Dat zal betekenen dat deze nieuwe site niet alleen verhalen in en rondom het instituut in vroegere tijden als tegenwoordig, maar ook daarbuiten, zoals bij dovenverenigingen en andere lokatie's dat iets te maken hebt in de dovenwereld, bijvoorbeeld het bezoek aan dovenschool in China!!
Alle berichten in voorkomende gevallen over de doofheid zijn welkom zoals voorheen. Discussie is hier wel toegestaan, maar negatieve op- en aanmerkingen is hierin taboe en verwijderbaar. Gelukkig dat velen deze regel nu wel kennen.
Jan ik wens jou verder nog met je succes al begon je met vallen en opstaan met deze weblog en dat gebeurde bij Carien ook in 2010 en de aanhouder zal winnen.

Jan Jonkman

Dorine
11 jaar geleden

Heel veel succes.. Het moet zeker lukken zonder blokkeren.. Deze weblog is goed voor de sociale contact voor de doven!

Jan Keizer
12 jaar geleden

Frans van Rijn en Wim Heerschop

Ik heb alle pagina´s aangepast, bovenaan ruimte voor nieuwe reactie en nieuwe berichten staan nu bovenaan. Dat is prettig voor iedereen.

Jan Keizer

Frans van Rijn
12 jaar geleden

Jan, ik ben helemaal eens met Wim Heerschop, dus verdere reactie is voor mij niet nodig.
DUS NIEUWE BERICHTEN BOVENAAN.
Nogmaals veel succes. Frans

Wim Heerschop
12 jaar geleden

Jan, Mijn mening is, dat het laatste nieuws bovenaan moet komen te staan. En elk volgende nieuwe bericht daar weer boven.
Als het nieuwe bericht onderaan komt te staan moet je eerst naar beneden scrollen om daar te komen.
Als andere lezers het liever hebben dat het laatste nieuws onderaan moet staan, vind ik het ook prima.

Jan Keizer
12 jaar geleden

Ik wil jullie iets vragen!

De volgorde van berichten is:
Nieuwe bericht staat helemmaal onder aan.
Laatste bericht staat staat boven aan.

Nu mij vraagje is, hebben jullie andersom: dus nieuwe bericht bovenaan en laatste bericht onderaan?

Graag jullie reactie!

Met mijn dank voor jullie medewerking!

Jan Keizer

Jan Keizer
12 jaar geleden

Frans van Rijn, Willie Moonen en Carien Moonen

Bedankt voor je complimenten en succes. Ik doe het graag voor jullie allemaal en natuurlijk voor andere andere doven en slechthorenden!

Frans van Rijn, bedankt voor je tip, ik zal kijken wat ik kan doen om haar te verrassen!!!!

Jan Keizer

Carien Moonen Lenaers
12 jaar geleden

Jan Keizer

Ik ben blij dat jij hebt nu andere weblog zonder geblokkeerd of offline en nu kunnen wij genieten met deze weblog. Ik wil jou bedankt voor de mooie kopfoto met mijn naam en ook mijn man frans .Ik wens je succes met nieuwe weblog. Ik doe wel keertje foto s naar jou en dan kun je hier plaatsen. Leuk voor andere.....

Carien Moonen

Willie Moonen
12 jaar geleden

Jan Keizer.
Ik ben zeer verheugd dat je toch met nieuwe andere weblog gaat maken over ivdvariatie.Ja,we gaan opnieuw beginnen,zeker nu zonder problemen van vorige keren.
We gaan nu lekker genieten van ivdvariatie.Het zal zeker mooi worden als de vorige keer.We zullen je steunen.

Veel succes,Jan.

Willie Moonen.

Frans van Rijn
12 jaar geleden

Jan Keizer - Ik wens je heel veel succes en hoop ook dat de vroegere medewerkers/sters weer van de partij zal zijn. Zoals Wim schreef zal het volgens mij ook weer gezellig worden. Misschien kan Rene zijn schriften weer ophalen en hier plaatsen. Het zal ook fijn zijn voor Carien dat op de eerste foto haar oprichtings mededeling van ivdvariatie staat.
Nogmaals heel veel succes Jan. Frans

Christ Pasmans
12 jaar geleden

Fijn dat je al gauw een oplossing hebt gevonden en verder veel succes ermee. Christ Pasmans

Jan Keizer
12 jaar geleden

Wim Heerschop, Jan Jonkman en Rene van der Veen

Bedankt voor jullie complimenten! Dat doet mij erg goed en natuurlijk is het maar begin. Vanavond ga ik lekker uit en morgen en later ga ik weer verder met weblog!!! Em jullie nog fijne avond!!!!

Jan Keizer

Wim Heerschop
12 jaar geleden

Oeps.... gelijk een tikfout.
Het moest zijn: Ik heb op pagina 1 je al veel succes gewenst met je nieuwe weblog......

Wim Heerschop
12 jaar geleden

Ik heb op pagina la je veel succes gewenst met je nieuwe weblog.
Hier doe ik het nogmaals.
Wees gerust, je weblog wordt gauw bekend onder je vaste bezoekers en dan zal het heel gezellig worden.

Maak jouw eigen website met JouwWeb