IvDVariatie

Carien Moonen

 

Frans Moonen (overleden)

Carien met oude De Vriend bladen en oude foto´s

IvdVariatie is enkele jaren opgericht door Carien en Frans Moonen. Deze weblog bevat toen veel foto´s, verhalen en reacties. Niet alleen was hij bestemd voor doven en slechthorenden maar ook voor de horenden.  Helaas mocht Frans niet langer kunnen genieten van deze mooie weblog omdat hij vorig jaar overleden was. Carien ging verder alleen met haar weblog. Maandenlang foto´s gezocht en geplaatst. Vele positieve, leuke, prachtige en onroerende reacties, geschreven door de lezers en kijkers stroomden binnen, tot enkele weken geleden, want onverwachts werd tot haar grote verdriet haar website op offline door Punt.nl beheer gezet. Meer dan duizend foto´s en ruim 1200 reactieblokken waren zogenaamd spoorloos verdwenen! Vanzelfsprekend werden vele vaste variatielezers boos en diep teleurgesteld.

 
Wie a zegt moet ook b zeggen!

Gelukkig is er iemand die bovenste regel heeft geschreven! Namelijk ik (Jan Keizer) ga door met onder dezelfde en popularie naam: IvDVariatie maar niet bij Punt.nl. Dezelfde kopfoto met regel (opgericht door Carien en Frans Moonen) heb ik uit respect voor Frans en Carien Moonen geplaatst. Op deze manier kan iedereen herinneren aan oude weblogs die helaas nooit meer terug komen.
Carien heeft mij laten weten dat zij erg leuk en blij is dat de naam IvDVariatie blijft bestaan. Niemand kan hem afpakken!

Verder wensen we iedereen veel kijk- en leesplezier!

Jan Keizer en Carien Moonen

Reactie plaatsen

Reacties

leo biezemans
8 jaar geleden

Kan misschien iemand fotos en/of bidprentje van Br. Humfried op het web zetten? Wil dit dan printen. Heb bij hem in de eerste klas gezeten in 1954 op de Lambertusschool in Veghel. Heb goede herinneringen aan hem.

Ria Kopczinski-Janssen
10 jaar geleden

Ik wil ook graag lid voor ivdvariatie fasebook worden.

marie Molenschot-kerkhofs
11 jaar geleden

Ojee heb je veel vriend boeken ik wil ook zien hoor ik sta ook op vriend boek hoor lieverd, kus van mij xxx

Carien Moonen Lenaers
11 jaar geleden

Evie,

Dank je wel.
Haha jullie zijn verlopig nog niet opa en oma.
Komt wel hoor.
Fijne dag.

Carien

evie
11 jaar geleden

Carien,

geweldig dat je volgend jaar oma wordt. Proficiat!
wij voorlopig niet..haha

Evie

Carien Moonen Lenaers
11 jaar geleden

Ik ben heel trots op daarom wil ik hier wat zeggen dat ik wordt OMA. Dus mijn dochter Krista is al 3 maanden zwanger en is uitgeteld op 25 maart 2013. En ook dat zij en haar man komen op 1 november in Vaals wonen. Zo fijn !

Carien

Carien Moonen Lenaers
11 jaar geleden

Oh ik zag pas van deze foto s en mooie tekst...Leuk zeg...
Jan, dank je wel.
Wim Heerschop, Ik ben met je mee eens dat jij was boos dat mijn weblog ivdvariatie is weg ondanks door webmaster van ivdgeschiedenis die had met leugens klacht ingediend bij moderator die had ik dat ook gelezen. Dat is zonde die heeft mijn man veel voor mij gedaan bij mijn weblog en nu oeps weg. En nu hoop ik van harte dat hier site blijft voor altijd en gezellig.

Carien

Wim Heerschop
11 jaar geleden

Ja, ik was zeker ook heel erg boos toen de website van Carien en Jan op zwart ging.

Gelukkig heeft Jan de draad weer opgepakt en kunnen we verder.

Carien en Jan, bij deze wil ik jullie bedanken dat jullie zoveel moeite hebben gedaan al die jaren met ivdvariatie.

Nu Jan verder is gegaan wens ik hem veel succes.

Wim Heerschop