64. Br. Leobert

1
Bovenste rij: Gerard van Gemert (met aanwijstok), Piet Hein (geruite blouse)
Onderste rij: ????, Leo van Heuvel en rechts Huub Jans en Br. leobert.

2
Br, Leobert gaf ook muziekles, zoals muziek maken met tamboerijn en trommels.

3
Gaf ook mondorgelles met blaaspijpje...

4
Blaasorgel met slang en mondstuk. Iedereen heeft eigen mondstuk, maar moest wel regelmatig schoonmaken, veel speeksel en vocht in de mondstuk pfffff....

5
Trad als clown tijdens groot feest op IvD

6
De kinderen hadden enorm schik en plezier met optreden van br. Leobert. In het midden was volgens mij Carien Moonen en achter zie ik bekende persoon, namelijk chauffeur Theo.

7
Nu ziet hij eruit en is geen broeder maar getrouwd. Met hem gaat het goed. Volgens mij is hij al ouder dan 80 jaar zoiets....

8
Twee jaar geleden nog met hem gesproken en ook tijdens receptie van 60-jarige jubileum van mr. van Eijndhoven afgelopen augustus in Den Bosch. Hij heeft tegen mij gezegd: ik ben zeer gelukkig getrouwd en zelfs zonder hapijt!!!

Jan Keizer

Reactie plaatsen

Reacties

Jan Keizer
12 jaar geleden

Diana en Willem

Ik bedoel dat ex-broeder Leobert erg gelukkig was, toen hij getrouwd was......

Jan Keizer

diana en willem
12 jaar geleden

Hallo Jan Keizer,
Even vragen, je hebt de laatste zin geschreven, maar ik weet niet wie hij is.Bedoel je broeder leobert is?? Ja ik weet wel dat hij zeer gelukkig getrouwd is, want wij zijn 20 jaar geleden bij hem en zijn vrouw op bezoek geweest. Ze hebben twee lieve zonen.

Diana en willem

Carien Moonen Lenaers
12 jaar geleden

Dat klopt wat Jan Keizer zei dat foto nr. 6 ben ik. Ik herinner niet wat voor feest was dat op de foto. Ik heb br. leobert ook even gesproken bij receptie van Br. Wladimar. Hij zag zo goed uit voor zijn leeftijd en zijn vrouw ook.

Carien

Maak jouw eigen website met JouwWeb