143. Joop Ehren


Joop Ehren

Enkele dagen geleden heeft hij een ongeluk gekregen, werd door een auto overreden terwijl hij op zijn invalidefiets reed, is zwaar gewond en ligt in een ziekenhuis in Den Bosch. De laatste berichten via Katholieke Pastoraat zijn: het gaat redelijk goed met hem.

We wensen hem veel sterkte en van harte beterschap!!!

Jan Keizer

Mijn dank aan Frans van Rijn

 

Krantenartikel van Brabants dagblad datum 26 oktober 2012

VUGHT - Een volwassen man op een grote driewieler is vrijdagochtend rond 10.00 uur zwaargewond geraakt bij een ongeval in de Stationsstraat in Vught.

De man is slechthorend. Bij het zebrapad ter hoogte van een Albert Heijn-filiaal is de man aangereden door een auto. In de directe nabijheid is een traumahelicopter geland maar de man is met een ambulance naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht. . De bestuurder van de auto is opgevangen door personeel van Albert Heijn. De precieze toedracht van het ongeluk is nog niet bekend.

Reactie plaatsen

Reacties

Chris de kok
10 jaar geleden

ik bekend wel mijn collega van joop werk bij bracona den bosch jassen en dassen fabriek ik was in 1978 in bracona en tussen 1979 ik ga weg naar boxtel wsd werken

gr van chris de kok

Jan Keizer
11 jaar geleden

Laatste berichten over Joop Ehren

Joop Ehren is in het Jeroen Boschziekenhuis in Den Bosch verhuisd naar verdieping 7, kamer 24. Morgen gaat hij voor revalidatie naar verpleeghuis Liduina in Boxtel. Hij hoeft niet geopereerd te worden.

Katholiek Dovenpastoraat

Mariska Kuis-Janssen
11 jaar geleden

Beste Joop,

Wat vervelend en erg voor jou, niet zo leuk.
Wij wensen jou veel sterkte en beterschap!

Gr Jan en Mariska

diana en willem
11 jaar geleden

Hallo Joop, Ik weet echt niet meer wie jij bent. Maar ik wil je toch schrijven. Naar bericht, vind ik. Ik hoop dat hij snel beter wordt.
Wij denken aan jou, Joop.

Groeten van Diana en willem

Wim Heerschop
11 jaar geleden

Ha, wat erg.
Joop Ehren is een klasgenoot van mij en ik heb hem voor het laatst gezien op de gezellige reunie in Vught vorig jaar.

Vanaf deze plaats van harte beterschap en een voorspoedige herstel.

Frans van Rijn
11 jaar geleden

Jan - BEDANKT

Carien en Peter
11 jaar geleden

Oh wat erg om te horen dat hij heeft ongeluk gehad en nu gaat het redelijk goed met hem. Ik hoop van harte dat hij wordt weer als oude. Ik ken hem wel toen ik en nog paar doven naar zusterklooster gingen. Hij is best wel een aardig man , vind ik.
Ik wens hem beterschap en sterkte.

Carien en Peter

Maak jouw eigen website met JouwWeb