91. Bekende witte huisje bij Zegenwerp


©Carien Moonen

Bekende witte huisje in het bos Zegenwerp. Daar in de buurt lag een golfterrein. Daar liepen we regelmatig onder leiding van br. Hildemar, Br. Theodorus en Br. Theobertus.

Jan Keizer

Reactie plaatsen

Reacties

Diana en willem
11 jaar geleden

Even vragen, Jan keizer?
heb je een foto van broeder Hildemar nog?? Ik wil een foto van broeder Hiledemar nog een keer zien. Is het wel goed, Jan Keizer??

Gr van Diana en willem

Jan Keizer
11 jaar geleden

Diana en Willem

Br. Hildemar was vroeger nog strenge broeder pffff. Van andere jongens heb ik gehoord dat ze bepaald niet zo gek op Br. Hildemar was. Sommigen kregen behoorlijk flinke klap op hun kop pffff... Tegen mij was hij streng maar ik had wel geluk, dat ik geen klappen van hem had gekregen.

Jan Keizer

diana en willem
11 jaar geleden

Hoi Jan Keizer,
Ik ken broeder Hildemar wel want hij hield heel veel van hond, maar ik weet niet meer wat voor hond. Hij wilde jou en anderen bang maken door zijn verhaal. Maar hij moet jou en anderen een leuke verhalen vertellen. Inplaats van griezelig verhalen. Toch? Was hij vroeger wel een strenge broeder voor jou en ook voor anderen geweest?? Heeft hij vroeger iets meegemaakt want hij was waarschijnlijk vroeger bang voor de heks! Ik was vroeger altijd bang voor de zwarte poes want ik dacht altijd al dat de zwarte poes bij heksen hoorden. Hihihi.

Diana en willem

Jan Keizer
11 jaar geleden

Daar hebben we vaak gelopen. Br. Hildemar wilde ons bang maken door zijn verhaal. Hij zei: Kijk eens naar witte huisje en daar woont gevaarlijke en gemene heks! Niet daar komen want anders pakt zij jullie!!! Natuurlijk werden we bang en geloofde hem hihihihi

Maak jouw eigen website met JouwWeb